Co budete potřebovat: v podstatě záleží jen na vaší chuti. V případě tohoto "mixu":
- červenou čočku
- černou čočku
- červené fazolky
- a směsku do polévek, která obsahovala: zelené fazolky, zelený hrášek a kroupy
- olivový olej, sůl, citrón, zelenou petržel
Vytáhněte všechny malé hrnce, které doma najdete a doporučuji vařit vše samostatně do poloměkka. To proto, že každá luštěnina vyžaduje jinou délku vaření. Vodu nesolím.
Když máte uvařeno, vždy důkladně propláchněte studenou vodou a dejte do mísy.
Přidejte olivový olej, sůl dle chuti, šťávu z jednoho citrónu a nasekanou petržel - tou nešetřete!
Promíchejte a dílko máte dokonáno! Podávejte samostatně nebo jako přílohu k masu.
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat